Handig!

Weetje? Ik verbaas me er soms over dat ik me nog verbaas over de slechte organisatie op mijn school. Er zijn zo vaak dingen slecht geregeld dat ik er wel redelijk aan gewend ben, maar nu weer zo’n actie!
Mijn ouders krijgen vandaag een brief (Jawel, mijn ouders, en nee, ik doe geen middelbare school meer, en ja, ik ben al 20) Maargoed, mijn ouders krijgen dus een brief dat ik maandag vrij ben, en dat er eventueel geregeld kan worden dat ik zelfstandig mag werken in het Afdelings Leercentrum, want ja, kleine kindjes kun je natuurlijk niet alleen thuis laten, en als je geen oppas meer kan regelen 8-). Dat is dus al raar, maar het wordt nog leuker, geloof het of niet.
Wij hebben zelf namelijk nog niks, maar dan ook niks, te horen gekregen over het feit dat we dan vrij zijn. Sterker nog, we moeten dan een grote opdracht inleveren en ons portfolio meenemen om te laten zien aan de eerstejaars. Dat vind ik toch wel heel wat om te doen als de leraren niet eens aanwezig zijn, en je ouders moeten overleggen als ze graag willen dat je toch naar school gaat…

Advertenties

1 reactie

  1. CC said,

    08/10/2009 bij 21:41

    Bij de VU vind ik ze soms wat betuttelend, maar dit slaat echt alles… *medelijden*


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: