Balfolk

Vorige week ben ik voor het eerst in bijna een jaar weer naar een Balfolk avond geweest. Het was héérlijk om weer te dansen en te kletsen en gezellig naar de muziek te luisteren. Aangezien mijn knieën niet speciaal zijn gaan zeuren erna, ben ik gisterenavond weer geweest. Dit keer met Vera, die nog nooit was geweest.
Het was gewoon nog fijner dan vorige week, al moesten we om 12 uur naar de trein vertrekken, en kwamen we om half één pas op het idee te kijken hoe laat het was… Gelukkig konden we bij iemand blijven slapen, dat was echt ideaal! We zijn dus tot aan het aller einde gebleven en toen de laatste band, Embrio, zijn laatste nummer speelde heb ik echt mijn meest fijne dans ooit gedanst. Een Mazurka, en hij was zooooo fijn!
Ik geloof dat ik weer keihard balfolk verslaafd aan het raken ben (A) Ik weet zelfs niet wat ik leuker vind: een metalconcert van mijn favo bands of een avond Balfolk… en dat zegt wel wat 😛

Ik ga trouwens in Gent op stage in februari! Drie keer raden waar het eerste Boombal (Vlaamse balfolk) plaats vond. Juist ja, Gent! In België zijn nog meer Boombal avonden dan in Nederland, dus dat gaat helemaal leuk worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: