Wauw.

Soms heb je echt van die dagen die geweldig zijn, en vandaag was dat duidelijk het geval.

Vandaag begon al op een boombal met een geniale en gestoorde band, Accordzéâm Tapas, die heerlijk hypere muziek speelde. Daarna kwamen twee mensen mee naar mijn kot in Gent wat gewoon echt heel gezellig was. Na (niet héél erg lang) geslapen te hebben en de anderen wakker te hebben gemaakt de dag begonnen met massages. Wat wil een mens nog meer! Daarna nog even Gent doorgeweest en warme chocomel gedronken met echte Leonidas chocolade! Mjammie!

Helaas moesten ze redelijk snel al weer weg, en daarna ben ik gelijk doorgelopen naar het station om mijn fiets op te pikken. (Ik was gisteren weer eens te laat voor mijn trein, dus ben ik er op de fiets heengegaan, terwijl we met de auto teruggingen vanaf Brussel). Het was zulk lekker weer! Ik heb echt lopen genieten! Daarna heb ik met mijn kotgenoot lekker in het zonnetje gezeten aan de waterkant, waarna we nog rond zijn gaan lopen om in wat winkeltjes te kijken en van het zonnetje te genieten.

Ik wil hier echt geen ‘wat ik vandaag toch allemaal gedaan heb’ blog van maken, maar vandaag was gewoon zo fijn en ik voelde me zo goed en lekker door het zonnetje, dat ik het even moest delen 😀

Vrijdag had ik overigens ook mijn laatste dag op de afdeling ‘neurologie, oncologie, gastro-enterologie, slaap- waakritme stoornissen’ en meer van dat soort dingen. Voortaan geen kwart ochtenden zitten draaien, maar de handen uit de mouwen steken op de afdeling Shortstay Interne! Ik ben benieuwd!

Ik had ook iets te zeggen over muziek geloof ik. Ik merk dat ik best wel vaak heb dat ik muziek niet heel geweldig vind, maar als ik het dan vaker hoor ga ik het echt helemaal geweldig vinden. Het duidelijkste voorbeeld is wel de CD ‘The Days of Grays’ van Sonata Arctica. De eerste keer dat ik hem hoorde vond ik hem wel leuk, maar niet voor Sonata, die konden zoveel beter! Maar nu ik hem vaker heb geluisterd ben ik er echt helemaal aan verslingerd en kan ik maar niet stoppen met luisteren. Het heeft de statistieken van mijn Last.fm echt helemaal overhoop gegooid. Een ander voorbeeld is ‘While Your Lips are Still Red’ van Nightwish. Ik vond het eerst niets bijzonder, maar nu vind ik het echt een heel mooi nummer geworden. Toch vreemd, hoe dat zo kan veranderen.

Geniet ervan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: